Stiga DNA Pro S

Geen Review

Color rubber: Rood
Thickness: 1.9
Prijs:
Aanbiedingsprijs€54,90 EUR

Omschrijving

• Een tafeltennisrubber « made in Germany », voor wie graag met veel kracht speelt.

• Een snelle en krachtige rubber voor offensief spel.

• De ESC technologie biedt een hogere balcurve bij het topspinnen.

• De combinatie van natuurlijk en synthetisch rubber verhoogt de duurzaamheid van de rubber.

• Onderlaag in oranje kleur met een transparante toplaag, optimaal voor de ABS bal.

• De sponshardheid van 42.5 graden zorgt voor veel controle zonder verlies van spin of snelheid. De zachte sponslaag zorgt voor een langere « raaktijd » (contact tussen bal en rubber) en meer controle, zonder verlies van spin of snelheid. Daarenboven biedt de rubber een zacht klikgeluid.

DNA – DE KRACHT ZIT VANBINNEN

De DNA reeks is de eerste tafeltennisrubber van STIGA die ontworpen is in Duitsland. Deze tafeltennisrubbers zijn ontworpen voor een brede waaier aan tafeltennisspelers en speelstijlen, van jonge talenten die net beginnen te spelen met hun eerste samengestelde pallet, tot professionele spelers die enkel gaan voor het allerbeste.

DNA PRO – VOOR EEN KRACHTIGE, MODERNE SPEELSTIJL

De DNA Pro is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met de Zweedse en Chinese spelers van de nationale ploeg, om zo een rubber te ontwerpen die optimaal is voor de moderne, aanvallende speelstijl. Een tafeltennisrubber voor wie met veel kracht speelt en graag aanvalt – een high-performance rubber die resultaten oplevert ! De DNA Pro heeft een unieke noppengeometrie ontwikkeld om de agressieve speelstijl van de nieuwe generaties het hoofd te bieden, met de focus op kracht en effect. De rubber is ideaal in combinatie met de ABS bal, en dankzij de combinatie van natuurlijk en synthetisch rubber is hij beduidend duurzamer dan de vorige generaties tafeltennisrubbers.

ESC (Enlarged Sponge Cells) technologie betekent dat de onderlaag bredere porieën heeft, wat zorgt voor meer katapulteffect, en daardoor een hogere balcurve bij het topspinnen. Het betekent ook dat het contact tussen hout en rubber verlengt, wat meer gevoel en een betere klank geeft bij het raken van de bal.

Tempo: 113

Effect: 118

Controle: 84

Hardheid: 42,5°