0 items

Spinlord Ultra Carbon

Art. Nr.: STE200010

0 review(s)

Controle
:
 90
Tempo
:
 101
Buigsterkte
:
 93
Gewicht
:
 85
Frame Speelstijl
:
Offensieve

Prijs:

€ 53,90
Zet op verlanglijst
De Ultra Carbon biedt u alle voordelen van een Carbon frame. Het is voor een zo'n snel frame erg goed te controleren. Het is lichter als vergelijkbare frames zonder Carbon en is natuurlijk zeer robuust.
De Ultra Carbon biedt u ook wat u tot dusver niet van een Carbon frame mocht verwachten: Een zeer gevoelvolle en zachte balaanname. De mogelijkheid om ook passief met veel gevoel te spelen, een optimale elasticiteit, die naast drukvolle offensieve slagen ook slagen met maximale rotatie mogelijk maakt, dit wil zeggen dat dit frame niet volkomen stijf is maar ook niet bij harde slagen te sterk swingt.
Het frame bestaat uit 5 houtlagen en 2 carbonlagen en is gezamenlijk ca. 5,9 mm dik. De buitenlagen zijn van Limba, de tussenlagen van Koto en de kernlaag van Ayous. De Carbonlagen zijn uit de zachtste en dunste carbonsoort. Het Ultra Carbon, heeft zoals ook bij de Ultra Spin en de Ultra Allround een greep met kunststof die zeer goed in de hand ligt. Naar gelang de rubberkeuze is dit frame geschikt voor alle spelstrategieën van All+ tot Off+. Eigenlijk laat het zich met alle soorten van rubbers goed combineren, ook met lange en korte noppen.
Leverbaar in de grepen: recht/holrond/anatomisch

Tempo: 101
Controle: 90
Buigsterkte: 93
Gewicht: ca. 85 gram

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren