SpinLord Stachelfeuer

Geen Review

Color rubber: Rood
Thickness: 0.5
Prijs:
Aanbiedingsprijs€28,50 EUR

Omschrijving

Nieuwe door de ITTF goedgekeurde lange noppen.

De noppen van de Stachelfeuer zijn zeer dun en lang alsook zeer zacht. De afstand tussen de noppen is groot, maar niet zo extreem groot zoals bij de Zeitgeist. De noppenkoppen van de Stachelfeuer zijn niet geribbeld maar toch zeer stroef. De stroefheid van de noppen is veel hoger dan bij andere lange noppen. Deze nieuwe ontwikkeling maakt het mogelijk om zeer variabel te spelen, waar dit niet of nauwelijks mogelijk is met de normale lange noppen.

De SpinLord Stachelfeuer is een extreem langzame lange nop. Toch is deze lange nop wat sneller dan de verboden gladde noppen van weleer maar duidelijk langzamer dan de op het moment aangeboden lange noppen.

De SpinLord Stachelfeuer kan zowel optimaal voor het blokspel aan tafel alsook voor de backspin verdediging ingezet worden. Tegenover de SpinLord Zeitgeist is het stooreffect iets geringer maar toch nog zeer hoog. Daarvoor zijn de controlewaarde van dit rubber zeer hoog.Om de mogelijkheden van de SpinLord Stachelfeuer optimaal te benutten is als eerste het sluiten van het slagblad bij het blokspel nodig. Op grond van de hogere bal- vluchtbaan van de rubber kan deze niet met de gelijke techniek gespeeld worden zoals vroeger met de gladde lange noppen. De SpinLord Stachelfeuer is het eerste rubber uit een nieuwe generatie lange noppen rubbers die naast een hoog stooreffect absolute controle en extreem laag tempo biedt. Wie in de gelegenheid is de speltechniek op dit lange noppen rubber in te stellen zal het spelniveau sterk zien stijgen. Wil men dat niet dan is een goed alternatief de SpinLord Zeitgeist.

Tempo: 55

Stooreffect: 90

Controle: 85

Hardheid: 43º