0 items

SpinLord Quokka

Art. Nr.: TJEU23615

0 review(s)

Rubber type
:
Anti spin
Controle
:
 90
Tempo
:
 75
Effect
:
 55
Hardheid
:
42⁰-44⁰

Prijs:

€ 29,90
Zet op verlanglijst
Waarom nog een antispin van SpinLord?
Simpelweg omdat de Quokka heel anders is dan de Sandwind of de Gigant. Enerzijds is het iets sneller dan de Sandwind en daardoor ongewoon snel voor een anti (op de verpakking staat snelheid 6, maar we upgraden deze naar 7). Tegelijkertijd is het anti-effect echter veel sterker. De Quokka vindt het genre van de antis zeker niet opnieuw uit, maar vult het op een verstandige manier aan en maakt ook een effectieve anti-play met de plastic ballen mogelijk.
De Quokka is een allround rubber. De middelharde spons (hardheid ca. 42 - 44 graden) is dan ook geen dempende spons, maar een eerder katapult-sterke klassieke aanvalsspons zonder ingebouwd lijmeffect.
De toplaag van de rubber is extreem traag, zelfs langzamer dan dat van de Gigant omdat het iets zachter is ontworpen. Het is erg dun en heeft lange naar binnen gerichte noppen. Toch is het niet elastisch. De bijzondere speeleigenschappen van de Quokka zijn het resultaat van de combinatie van het extreem trage toprubber met de vrij snelle onderlaag. Dit maakt de Quokka onvoorspelbaarder dan andere antis, vooral met plastic ballen, vooral omdat de balvluchtcurve moeilijk te voorspellen is, zelfs in het spel zonder rotatie. De Quokka is niet alleen bijna onverslaanbaar in het blokspel, maar is ook ideaal voor effectieve eigen aanvallen op dode ballen van de tegenstander. Het is natuurlijk minder bedoeld voor topspins, maar het maakt het mogelijk om met een korte beweging van de pols bijna alle ballen te counteren, te smashen of gewoon te "drukken". De Quokka is gemakkelijk te spelen en is ook geschikt voor spelers die nog nooit met anti hebben gespeeld.

Tempo: 75
Effect: 55
Controle: 90
Hardheid: 42⁰-44⁰

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren