0 items

SpinLord Ozelot

Art. Nr.: TJEU22715

0 review(s)

Rubber type
:
Backside
Controle
:
 78
Tempo
:
 110
Effect
:
 95
Hardheid
:
42°-44°
Color Thickness Prijs Aantal
rood 2.0

Prijs:

€ 32,90
rood 2.1

Prijs:

€ 32,90
zwart 2.0

Prijs:

€ 32,90
zwart 2.1

Prijs:

€ 32,90
Zet op verlanglijst
De SpinLord Ozelot is onze nieuwste ontwikkeling voor spelers die op zoek zijn naar de hoogst mogelijke snelheid zonder "factory tuning".
De toplaag van de Ozelot heeft meer grip dan rubbers uit Duitsland of Japan, maar is niet plakkerig. Het is ook elastischer dan typische rubbers uit China.
De onderlaag is middelhard en heeft een zeer sterk ingebouwd lijmeffect. Het toegevoegde vermogen van de Ozelot is echter niet te wijten aan chemicaliën die slechts oppervlakkig aan de onderlaag zijn toegevoegd en dus verminderen tijdens het spelen, maar door een nieuw polymeer dat in de onderlaag is geïntegreerd.
Het ingebouwde snelheidslijmeffect van de onderlaag wordt verder versterkt door de hoge elasticiteit van de toplaag.
De Ozelot is perfect aangepast aan de Europese speeltechniek. Hij is meer dan snel genoeg om met power aan te vallen met daarbij genoeg controle
Vergeleken met de hardere SpinLord Irbis II en de zachtere SpinLord Tanuki is de Ozelot-medium iets sneller dankzij de nog snellere onderlaag.
Het gewicht van dit rubber ligt in het midden bereik.
De hogere prijs verklaart en rechtvaardigt zichzelf door het polymeer dat in de onderlaag is geïntegreerd.
Er zijn 2 versies van de Ozelot: hard (hardheid ca. 44-46 graden) en medium (hardheid ca. 42 - 44 graden). De harde versie is iets sneller dan de zachtere versie met iets minder controle. De versie die hier wordt aangeboden is de iets zachtere versie.

Tempo: 110
Effect: 95
Controle: 78
Hardheid: 42°-44°

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren