0 items

SpinLord Marder

Art. Nr.: TJEU20041

0 review(s)

Rubber type
:
Backside
Controle
:
 100
Tempo
:
 79
Effect
:
 108
Hardheid
:
35°

Prijs:

€ 19,90
Zet op verlanglijst
Het rubberoppervlak van de SpinLord Marder en van de Marder II zijn absoluut identisch, de onderlagen zijn wel zeer verschillend. Het opschrift van de Marder en Marder II op het rubberoppervlak is vandaar ook identisch.
De toplaag is zeer dun en heeft zeer lange, naar binnen gerichte noppen. Hierdoor is het zeer elastisch maar ook nog kleverig. De klassieke Duitse / Japanse rubbers die veel effect kunnen geven halen dat overwegend uit hun elasticiteit, terwijl bij de Chinese rubbers het vooral de kleverigheid is die zorgt voor het geven van veel effect. De SpinLord Marder kan het met beiden. De effectwaarde ligt dan ook aan de bovenste grens, wat zonder ,,factory-tuning"maakbaar is. In vergelijking met rubbers die hun speeleigenschappen door ,,factory-tuning" proberen te verbeteren, is de duurzaamheid van de Marder duidelijk veel beter.
De onderlaag van de Marder is zeer langzaam, katapultarm en zacht (Hardheid ca. 35?). De SpinLord Marder is een modern defensief rubber met temporeserves. De SpinLord Marder is in het bijzonder geschikt voor het giftige, op zekerheid gespeelde passieve backspinspel, met waar het mogelijk is, af te wisselen met gecontroleerde topspinslagen. In vergelijking met andere effectrubbers is de Marder minder gevoelig voor de aankomende rotatie. Bij het passieve blokspel wordt veel tempo geabsorbeerd. De SpinLord Marder is niet alleen ontwikkeld om dit te combineren met defensieve frames. Optimaal is dit rubber ook met medium snelle en snelle frames te combineren, indien de speler met één zijde gecontroleerd wil spelen. Een optimaal rubber voor spelers die op forehand en backhand zeer verschillend spelen.

Tempo: 79
Effect: 108
Controle: 100
Hardheid: 35°

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren