0 items

SpinLord Dornenglanz III

Art. Nr.: TJEU24046

0 review(s)

Rubber type
:
Lange noppen
Controle
:
 85
Tempo
:
 60
Effect
:
 90
Hardheid
:
Soft

Prijs:

€ 26,90
Zet op verlanglijst
Vanaf nu kunnen we u de verbeterde versie van de Dornenglanz III aanbieden: in ox is het nu veel beter geschikt voor blokballen dan de eerste versie. De nieuwe versie is misschien wat sneller dan de oude versie, daarom geven we nu de snelheid 3 in plaats van 2,5.
Verder is er bijna geen verschil tussen de oude en de nieuwe versie en zien beide versies er 100% identiek uit. We zullen de eerste versie dan ook niet meer met onmiddellijke ingang verkopen.
De rubbersamenstelling van Dornenglanz III bevat veel kunstmatige polymeren, die de basis zachter en elastischer maken dan alle andere lange noppen van SpinLord. Daarnaast is de Dornenglanz III erg handig.
De (overigens zeer robuuste) noppen zelf zijn iets breder dan de andere lange knoppen van SpinLord. De afstand tussen de noppen is gemiddeld. De noppen hebben een cilindrische vorm met een kleine conische versteviging aan de onderkant van de nop. De knobbelige koppen zijn fijn gegroefd.
De Dornenglanz III is merkbaar langzamer dan de eerder beschikbare lange noppen van SpinLord, alleen het rubber Stachelfeuer ligt bijna in hetzelfde tempobereik.
In directe vergelijking met de eveneens zeer trage Lion Claw speelt de Dornenglanz III heel anders door zijn onvergelijkbaar hogere elasticiteit en de zachtere rubbersamenstelling. Het is veelzijdiger en de balvluchtcurve is korter en gevaarlijker.
De Dornenglanz III is bijzonder geschikt om aan tafel te spelen, omdat hij vooral gemaakt is voor een actieve en agressieve speelstijl.
De verbeterde versie die we nu verkopen is ook prima geschikt voor het spelen van blokballen (actief en passief). In het geval van blokballen lijkt het nu qua speelgedrag erg op de rubber Zeitgeist, terwijl het bij andere slagen effectiever is dan dit rubber. Over het algemeen kan de Dornenglanz III in ox nu worden beoordeeld als een verbeterde versie van de Zeitgeist (en minder als een nieuwe versie van de Dornenglanz of de Dornenglanz II).
Ook in ox is de klassieke backspin-verdediging heel goed mogelijk en ook gevaarlijk.
In de versie met een onderlaag is de backspin-verdediging nog effectiever, dus de versie met een onderlaag is een goede optie voor klassieke verdedigers. De versie met een onderlaag is ook nauwelijks sneller dan de ox-versie (hoewel de controle wat minder is). Voor het spelen van blokballen is de Dornenglanz III met een onderlaag aanzienlijk zwakker dan de versie zonder een onderlaag.
Trouwens, de onderlaag is een zeer langzame en zachte onderlaag "Made in China". Over het algemeen is de Dornenglanz III in 1,0 mm nog steeds langzamer dan andere lange noppenrubbers in ox.
De Dornenglanz III is goed te combineren met bijna alle houtsoorten.
Zoals bij bijna alle SpinLord-rubbers zijn de controlewaarden voor Dornenglanz III erg hoog. Daarom is de Dornenglanz III ook zeer geschikt voor spelers in lagere competities.

We denken dat vooral spelers die tevreden zijn met rubbers zoals de Zeitgeist of de Stachelfeuer, dol zullen zijn op de nieuwe versie van Dornenglanz III.

Tempo: 60
Effect: 90
Controle: 85
Hardheid: Soft

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren