0 items

SpinLord Dornenglanz

Art. Nr.: TJEU18920

0 review(s)

Rubber type
:
Lange noppen
Controle
:
 75
Tempo
:
 70
Effect
:
 100
Hardheid
:
OX

Prijs:

€ 19,90
Zet op verlanglijst
De SpinLord Dornenglanz is een volledig nieuwe lange nop, niet gebaseerd op andere lange noppen rubbers, maar op kleverig backside (glad) rubber. De wezenlijke kenmerken van de rubber is de kleverige en licht spelend rubberoppervlak van deze lange noppen. De SpinLord Dornenglanz is sinds kort goedgekeurd door de ITTF.
De noppen van de Dornenglanz zijn extreem dun en staan ver uitelkaar. De noppen zijn medium hard maar voelen zacht en elastisch. Dit nieuwe noppenoppervlak maakt de Dornenglanz zo stroef (ondanks dat de noppen niet geribbeld zijn stroever dan andere lange noppen), dat de dunne lange noppen probleemloos speelbaar zijn. Gelijktijdig knikken de noppen zeer snel af zodat ze ook zeer gevaarlijk zijn. Ook absorbeert de kleverigheid van het noppenoppervlak zeer veel tempo in het passieve blokspel. Deze factoren zijn het geheim van de Dornenglanz en heeft dit in de afgelopen maanden na de goedkeuring van de ITTF tot de meest succesvolle van onze lange noppenrubbers gemaakt.
De grote sterkte van de Dornenglanz is zijn universele inzetbaarheid. De al langer op de markt zijnde lange noppen hebben duidelijk sterke en zwakke kanten, de Dornenglanz is in het gehele bereik van de moderne verdediger inzetbaar en sterk, in het blokspel, backspin verdediging en aanval, alles probleemloos en effectief met zeer goede controlewaarden en zeer goed stooreffect.

Alleen leverbaar zonder onderlaag, rood en zwart.

Tempo: 70
Stooreffect: 100
Controle: 75

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren