0 items

Pimplepark Epos

Art. Nr.: TJEU22344

0 review(s)

Rubber type
:
Backside
Controle
:
 105
Tempo
:
 89
Effect
:
 110
Hardheid
:
Soft
Color Thickness Prijs Aantal
rood 1.0

Prijs:

€ 32,50
rood 1.4

Prijs:

€ 32,50
rood 1.7

Prijs:

€ 32,50
rood 1.9

Prijs:

€ 32,50
zwart 1.0

Prijs:

€ 32,50
zwart 1.4

Prijs:

€ 32,50
zwart 1.7

Prijs:

€ 32,50
zwart 1.9

Prijs:

€ 32,50
Zet op verlanglijst
Het epos rubber is het eerste backside rubber van de materiaalspecialist PiMPLEPARK . Dit rubber is speciaal ontwikkeld voor verdedigende spelers en moderne allrounders. Kijkt men naar de ontwikkelingen van de toonaangevende tafeltennismerken , dan valt op dat nieuwe ontwikkelingen met rubbers en frames bijna uitsluitend zijn bedacht voor het snelle aanvallende spel.
De achtergrond van deze ontwikkeling is waarschijnlijk het feit dat de Aziatische markt zo belangrijk is voor de grote tafeltennismerken dat de grote vraag naar langzame en medium-speed materialen in Europa eenvoudigweg wordt verwaarloosd. Hier wil PiMPLEPARK die kloof met het Epos rubber dichten . Vooral sinds de introductie van de nieuwe plastic bal hebben veel verdedigers en moderne all-rounders het probleem dat klassieke rubbers uit de Japanse productie te langzaam zijn en te weinig spin produceren .
Het Epos lost dit probleem op! De bovenlaag van het rubber is zeer gripvast en enigszins kleverig en maakt in combinatie met de plastic bal ook een enorme spin-ontwikkeling mogelijk . Dit rubber werd gecombineerd met een moderne 36-38 ° zachte onderlaag , die is voorzien van een subtiel snelheidslijmeffect . In tegenstelling tot de Duitse Friscklebebelägen is dit effect minder uitgesproken en vooral is het katapulteffect niet zo sterk , omdat dit vaak ten koste gaat van de controle.
De Epos is verkrijgbaar in de dikte van de onderlaag 1,0 mm, 1,4 mm, 1,7 mm en 1,9 mm . Voor defensieve spelers en verdedigende allrounders raden we de onderlaag aan in 1,0 mm of 1,4 mm . In deze varianten is de controle ondanks de moderne onderlaag voldoende hoog. Dankzij het extreem gripvaste en ietwat plakkerige bovenrubber kunnen sterke spinvariaties worden gespeeld . Aanvallende acties om het aanvallende spel van de tegenstander te verstoren kunnen probleemloos worden uitgevoerd en met voldoende snelheid. Vooral bij service en ontvangst is de enorme spin-ontwikkeling erg positief.
In de varianten 1.7mm en 1.9mm biedt de Epos allrounder alle opties voor een moderne allround spel. Of het nu gaat om efficiënte openingsballen, blok- en contraballen of -smash : het Epos rubber combineert perfecte snelheid, controle en effect.
Voor verdedigers en moderne all-rounders in combinatie met de plastic bal, zou het Epos een van de meest interessante rubbers op de markt moeten zijn.

Tempo: 89
Effect: 110
Controle: 105
Hardheid: 36°-38°

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren