0 items

Pimplepark Castro

Art. Nr.: TJEU22011

0 review(s)

Controle
:
 80
Tempo
:
 102
Buigsterkte
:
 82
Gewicht
:
 95
Frame Speelstijl
:
Allround

Prijs:

€ 69,90
Zet op verlanglijst
Waarschijnlijk een van de weinige merken ter wereld, heeft PiMPLEPARK zich al gericht op de ontwikkeling van tafeltennisrubber entafeltennisframes, die perfect harmoniëren met de plastic bal. Met de Castro verschijnt het tweede frame van dit Duitse merk na de Murus . Castro is een woord van Romaanse talen en vindt zijn oorsprong in het Latijnse castrum , de naam voor een fort .
De ontwikkelaars van PiMPLEPARK hadden een duidelijke visie voor dit frame: de Castro zou een veilige vesting voor de speler moeten zijn . Logisch gezien is dit frame een zeer gecontroleerd, maar relatief snel verdedigend frame , dat we zouden classificeren als Def + tot Allround.
In tegenstelling tot de Murus gebruikt de Castro geen materialen zoals carbon of arylaten. Het is een massief frame met een relatief ongebruikelijke fineerstructuur. Het frame bestaat uit negen perfect op elkaar afgestemde houtlagen.
De Castro biedt een zeer hoog niveau aan controle bij een middelhoge balafsprong De goed gecoördineerde houtlagen zorgen voor een zeer goede spin-ontwikkeling en een geweldige bal feedback. Het frame is vrij laag in trilling en minimaal topzwaar.
Kortom, de Castro is uitermate geschikt voor materiaalspelers en is speciaal hiervoor ontwikkeld: Het frame is relatief zwaar (95 gram) maar doordat het veelal gespeeld wordt met OX-versie of dunne rubbers, perfect in balans.

-Gewicht: ongeveer 95 gram
-Lengte van het frame: 15,8 cm
-Breedte van het frame: 15.0cm
-Dikte van het frame: 5,7 mm
-Constructie: negen houtlagen

Tempo: 80
Controle: 102
Buigsterkte: 82
Gewicht: ca.95 gram

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren