Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

Showroom en bezoekadres:
Sport Europe
Avignonlaan 23
5627 GA Eindhoven

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Esco Vloerentoptoernooi 2020

28 november 2019

Op zondag 19 januari 2020 wordt bij Wilvo/TTV Bergeijk het jaarlijkse Toptoernooi gehouden, dit jaar is Esco wederom de hoofsponsor met een verhoogde prijzenpot. Gezien de datum is dit een ideale voorbereiding voor de nieuwe competitie. Vorig jaar wist Pascal van Gemert dit toernooi te winnen, in de finale van Sanne de Hoop.. Deelname staat open voor spelers met een A,B of C licentie en sterke Heren met een D-licentie, de Elo rating dient minimaal 1600 te zijn, ook dames met een rating vanaf 1600 kunnen meedoen. Het inschrijfgeld is gratis, voor de nummers 1t/m 4 zijn er door Esco Vloeren geldprijzen beschikbaar gesteld. De eerste prijs bedraagt 130 euro.Lees meer

Open Udense Kampioenschappen

02 oktober 2019

Op zondag 24 November organiseert TTV Maashorst voor de 20e keer de Öpen Udense".Lees meer

Midzomer Joola aanbiedingen

12 juli 2019

Speciale Joola aanbiedingen, frames, rubbers, bathoezen, sporttassen en kleding. Met kortingen van 30% tot 70% Geldig tot 15-09-2019Lees meer

Tafeltennis Materiaal: Hoe maak je verantwoorde keuzes!

12 juli 2019

De tafeltennissport is complex, niet alleen als sport, maar ook in zijn verscheidenheid aan materialen. Er zijn een kleine 2000 soorten rubbers, frames bestaande uit diverse houtsoorten, verwerkt met Balsa, Carbon en zelfs Glasvezel.
Ook is het toegestaan om met rubbers te spelen die alternatieve effecten produceren, dan wel omdraaien: Korte en langere Noppen, Anti rubbers en zonder onderlaag, een eigenlijk érg bizar geheel.Lees meer