Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

Showroom en kantoor
Sport Europe
Ekkersrijt 2004
5692 BA Son & Breugel

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Sport Europe gaat verhuizen op 4 mei 2020!

22 april 2020

Ons nieuwe adres: Ekkersrijt 2004, 5692 BA Son (Eindhoven)
Onze telefoonnummers blijven ongewijzigd.Lees meer

JAN SUISKENS, EEN LEGENDE IS NIET MEER

18 april 2020

Jan Suiskens, ook wel of misschien nog wel beter bekend als ‘De Suis’, is niet meer. Afgelopen zondag, eerste paasdag, overleed hij op 84 jarige leeftijd uiteindelijk aan de gevolgen van Corona. Jan vond het wel best zo, waarschijnlijk. Sinds zijn grote liefde Annie anderhalf jaar geleden overleed, was Jan alleen nog maar verdrietig. Hij mistte Annie en voor hem hoefde het niet meer persé.Lees meer

Coronavirus

18 maart 2020

Met betrekking tot het Corona virus: Wij volgen de richtlijnen en adviezen op van het RIVM. Zodra er wijzigingen zijn in werkwijze of openingstijden staat dit op onze site. De openingstijden worden indien er wijzigingen zijn direct bijgewerkt. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.Lees meer

Tafeltennis Materiaal: Hoe maak je verantwoorde keuzes!

12 juli 2019

De tafeltennissport is complex, niet alleen als sport, maar ook in zijn verscheidenheid aan materialen. Er zijn een kleine 2000 soorten rubbers, frames bestaande uit diverse houtsoorten, verwerkt met Balsa, Carbon en zelfs Glasvezel.
Ook is het toegestaan om met rubbers te spelen die alternatieve effecten produceren, dan wel omdraaien: Korte en langere Noppen, Anti rubbers en zonder onderlaag, een eigenlijk érg bizar geheel.Lees meer