0 items

Lion Pavise

Art. Nr.: TJEU24065

0 review(s)

Rubber type
:
Anti spin
Controle
:
 90
Tempo
:
 40
Effect
:
 50
Hardheid
:
Medium

Prijs:

€ 28,95
Zet op verlanglijst
De Lion Pavise is een anti met een nieuw type onderlaag dat noch een dempende, noch een normale spons is. Deze spons maakt de rubber niet sneller of langzamer, maar vergroot het storende effect.

De grip van de topsheet is dezelfde als die van de Lion Mantlet. Dit is echter de enige overeenkomst tussen deze twee zeer verschillende rubbers, vooral omdat de onderlagen zelfs van verschillende fabrikanten komen.

Het tempo van de Pavise ligt precies in het midden tussen het tempo van de SpinLord Gigant en dat van de Gigant II, dus ruim boven dat van de Mantlet. De Pavise is nog steeds een zeer traag rubber, maar de snelheidsreserves zijn voldoende om je eigen aanvallende slagen te spelen.
De Pavise is bijzonder geschikt voor passief en actief blok- en storend spel aan tafel. We kunnen dit rubber echter niet aanbevelen voor backspin-verdediging, dus de Pavise is niet geschikt voor de klassieke verdediger zoals veel andere anti's.

Het storende effect van de pavis is vergelijkbaar met dat van gladde Antis. In vergelijking met deze rubbers is het echter meer variabel speelbaar.

Tempo: 40
Effect: 50
Controle: 90
Hardheid: Medium

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren