0 items

Joola Tafeltennistafel Outdoor J200A

Art. Nr.: JOO2200058

0 review(s)

Levertijd 4-8 werkdagen

Prijs:

€ 549,00
Zet op verlanglijst
De JOOLA Outdoor J200A is voorzien van vele praktische functies die het de ideale tafeltennistafel voor buitengebruik maken. Door het transportsysteem met 8 rollen op ca. 7 cm grote rollen kan de gehele constructie eenvoudig en flexibel worden verplaatst. De zwenkwielen kunnen worden vergrendeld en dragen zo bij aan de veiligheid en stabiliteit. Het 6 mm dikke tafeloppervlak van aluminium composietmateriaal is in een complex proces gelakt en zet met zijn gelijkmatige balstuiting maatstaven op het gebied van buitenspeelbaarheid. Tafeltennisplezier is gegarandeerd - met vrienden of in solo-spelmodus door de helft van de tafel in de speelpositie op te klappen. De in hoogte verstelbare tafelpoten zorgen voor een vlak speeloppervlak. De tafeltennistafel is in slechts 15 minuten eenvoudig in elkaar te zetten en u kunt direct beginnen met spelen met de meegeleverde weerbestendige netset.

Uitstekende speeleigenschappen gecombineerd met een modieus stijlvol design brengen tafeltennisplezier met de JOOLA Outdoor J200A bij u thuis, op uw terras en in uw tuin! Kleur: grijs

Leverbaar vanaf medio juli 2021

Belangrijk!
De verkoopprijs is exclusief vrachtkosten, omdat deze afhankelijk is van waar de tafel(s) geleverd moet worden zullen wij bij een bestelling van één of meerdere tafels een offerte voor u maken inclusief vrachtkosten. Hiervoor kunt u mailen naar contact@sporteurope.nl.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren