0 items

Heemskerk Tafeltennistafel Novi 2400

Art. Nr.: HEE2200009

0 review(s)

Levertijd 4-8 werkdagen

Prijs:

€ 699,99
Zet op verlanglijst
De Heemskerk tafeltennistafel Novi 2400 is goedgekeurd door de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond) en dus gekwalificeerd als officiële wedstrijdtafel.

Deze Heemskerk tafeltennistafel is geschikt voor zowel particulier gebruik als voor scholen/instellingen of verenigingen. Deze tennistafel is uitgevoerd met blauwe bladen van 25 mm en een zeer zwaar verrijdbaar onderstel.

De houten randlijst van 68 mm zorgt voor optimale ondersteuning van het blad. Het metalen onderstel van deze Heemskerk tafeltennistafel is voorzien van 8 wieltjes (waarvan 4 met rem) en beschikt over verstelbare pootjes voor plaatsing op oneffen oppervlakken. Het voordeel van deze tafeltennistafel is, dat hij ook te gebruiken is om alleen te trainen met tafeltennissen, door zijn zelftrainstand.

Deze tafeltennistafel wordt inclusief Tempo netpost geleverd.

Onze speeltafels worden standaard ongemonteerd geleverd. Als extra service kunnen wij de tafel gemonteerd bij je leveren.

Levering
Ongemonteerd 2-5 werkdagen:
Onze chauffeur levert de tafeltennistafel in de doos bij u af. Hij zal de doos, waar mogelijk, op de juiste plek neerzetten. Wij nemen 1 dag van tevoren contact met u op om de levertijd door te geven.

Gemonteerd 2-10 werkdagen:
De tafeltennistafel wordt gemonteerd in onze fabriek. De tafel wordt speelklaar bij u afgeleverd, standaard op de begane grond. Wij nemen 1 dag van tevoren contact met u op om de levertijd door te geven.
Bij uw bestelling sturen wij u een factuur voor de montagekosten, zijnde € 75,00 inclusief 21% btw.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren