0 items

Heemskerk Tafeltennistafel Novi 2000

Art. Nr.: HEE2200007

0 review(s)

Levertijd 4-8 werkdagen

Prijs:

€ 549,99
Zet op verlanglijst
Deze Heemskerk tafeltennistafel Novi 2000 is goedgekeurd door de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond) en dus gekwalificeerd als officiële wedstrijdtafel.

Deze tafeltennistafel is geschikt voor particulier gebruik, maar ook voor scholen, instellingen en/of verenigingen. De tafel is uitgevoerd met blauwe bladen van 22 mm en een zwaar verrijdbaar onderstel.

De houten randlijst van 35 mm zorgt voor een optimale ondersteuning van het tafeltennisblad. Het metalen onderstel is voorzien van 8 wieltjes (waarvan 4 met rem) en beschikt over verstelbare pootjes voor plaatsing op oneffen oppervlakken. Deze Heemskerk tafeltennistafel is tevens te gebruiken in zelftrainstand.

Deze tafeltennistafel wordt geleverd inclusief Tempo netpost.
Kleur: blauw

Levering
Ongemonteerd 2-5 werkdagen:
Onze chauffeur levert de tafeltennistafel in de doos bij u af. Hij zal de doos, waar mogelijk, op de juiste plek neerzetten. Wij nemen 1 dag van tevoren contact met u op om de levertijd door te geven.

Gemonteerd 2-10 werkdagen:
De tafeltennistafel wordt gemonteerd in onze fabriek. De tafel wordt speelklaar bij u afgeleverd, standaard op de begane grond. Wij nemen 1 dag van tevoren contact met u op om de levertijd door te geven.
Bij uw bestelling sturen wij u een factuur voor de montagekosten, zijnde € 59,99 inclusief 21% btw.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren