0 items

Heemskerk Tafeltennistafel Alpha outdoor

Art. Nr.: HEE2200018

0 review(s)

Levertijd 4-8 werkdagen

Prijs:

€ 999,99
Zet op verlanglijst
Onze Heemskerk Alpha is dé outdoor tafeltennistafel voor permanente uitstalling.

Permanent buiten uitstallen
Deze tafeltennistafel is niet alleen heel stoer om te zien, maar is vooral enorm stevig. Dat moet ook wel, want de Alpha tafeltennistafel is speciaal gemaakt om continu buiten te laten staan. Om dit te bereiken is de Alpha opgebouwd uit een onderstel van gegalvaniseerd staal met poeder-coating en bladen van melamine. Dat maakt deze tafel bestand tegen ieder weertype en dus buitengewoon duurzaam.

Sterk en zwaar
De Alpha outdoor tafeltennistafel is geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik. Het is dus een sterke, zware tafel voor buiten. En om hem écht rotsvast neer te zetten kan deze ping pong tafel aan de grond verankerd worden (verankering set niet inbegrepen). Houd er rekening mee dat de Alpha geen stelvoeten heeft. Deze tafeltennistafel dient dus altijd op een vlakke ondergrond neergezet te worden, zoals een betegeld terras.

De tafeltennistafel Alpha outdoor is verkrijgbaar met groene of blauwe bladen en wordt standaard geleverd inclusief stevig, stalen net.
Kleur: blauw

Extra informatie:
Gewicht: 114 kg.
Afmetingen: L.274xB.152,5xH.76cm.
Verpakkingsmaat: L.162xB.144xH.14cm.

Levering
Ongemonteerd 2-5 werkdagen:
Onze chauffeur levert de tafeltennistafel in de doos bij u af. Hij zal de doos, waar mogelijk, op de juiste plek neerzetten. Wij nemen 1 dag van tevoren contact met u op om de levertijd door te geven.

Gemonteerd 2-10 werkdagen:
De tafeltennistafel wordt gemonteerd in onze fabriek. De tafel wordt speelklaar bij u afgeleverd, standaard op de begane grond. Wij nemen 1 dag van tevoren contact met u op om de levertijd door te geven.
Bij uw bestelling sturen wij u een factuur voor de montagekosten, zijnde € 129,99 inclusief 21% btw.


Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren