0 items

Heemskerk Biljarttafel 235 Master 8ft

Art. Nr.: HEE51080

0 review(s)

Levertijd 4-8 werkdagen

Prijs:

€ 2.791,99
Zet op verlanglijst
Heemskerk Biljarttafel 235 Master 8ft
Spelen jij en je bezoekers het liefst heerlijk ontspannen een potje biljart? Dan is de Heemskerk 235 Master dé biljarttafel voor jullie!

Biljarttafel met wedstrijd afmetingen
Wil je een biljarttafel kopen met de afmetingen van een wedstrijd biljarttafel? Lees dan zeker even verder! Want de 235 Master van Heemskerk is dan misschien wel precies wat je zoekt. Deze stoere en stevige caramboletafel is namelijk ideaal voor bijvoorbeeld een potje driebanden in het buurthuis of in de kantine van jouw bedrijf of sportvereniging. Of speel je liever thuis? Want, wanneer je er voldoende ruimte voor hebt, is deze biljarttafel ook heel geschikt voor thuis. Hoe dan ook, met de 235 Master speel je altijd jouw favoriete biljartspel op een biljarttafel met professionele eigenschappen.

Keuze in onderstellen
Net zoals zijn kleinere broertjes, de 189 Deluxe en de 210 Deluxe is ook deze biljarttafel uitgerust met een luxe rand van yellow poplar hout, stootbanden van gegoten rubber en een groenkleurig Simonis biljartlaken.
De biljarttafel 235 Master wordt standaard geleverd met een blok onderstel. Dit zorgt voor een buitengewone stevigheid en een robuust uiterlijk. Maar deze caramboletafel is daarnaast ook verkrijgbaar met een uniek office onderstel die je zelf uit kunt kiezen. Uiteraard zullen we je helpen bij je keuze voor het meest geschikte onderstel en past jouw biljarttafel straks helemaal bij het interieur van jouw locatie.

Omdat voor het monteren van deze biljarttafel professionele kennis nodig is, is het niet mogelijk om de tafel ongemonteerd te bestellen. De caramboletafel Heemskerk 235 Master wordt door onze specialist op locatie voor u gemonteerd en afgesteld, zodat u direct kunt beginnen met spelen op de biljarttafel.

Inclusief 2 keuen, biljartballen, krijt en biljartteller

Gemonteerd 2-4 weken:
De caramboletafel wordt standaard gemonteerd geleverd. De tafel wordt gedeeltelijk gemonteerd in onze fabriek en vervolgens op uw locatie geïnstalleerd en speelklaar gemaakt. Wij nemen 1 dag van tevoren contact met u op om de levertijd door te geven.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren