0 items

Heemskerk Biljarttafel 168 5ft inklapbaar

Art. Nr.: HEE51020

0 review(s)

Levertijd 4-8 werkdagen

Prijs:

€ 948,99
Zet op verlanglijst
Heemskerk Biljarttafel 168 5ft inklapbaar
Wil je niet altijd naar het café om een potje te biljarten, maar heb je thuis niet genoeg ruimte om zo’n grote biljarttafel neer te zetten? Dan is het Heemskerk 168 carambolebiljart dé uitkomst!
Met een inklapbaar onderstel en voorzien van stelvoetjes.
Inclusief 2 keuen, biljartballen, krijt en biljartteller

Om de 168 caramboletafel een professionele kwaliteit te geven, is hij voorzien van gegoten rubberen stootbanden en een kaarsrecht spaanplaat speelveld dat bespannen is met een groenkleurig Simonis biljartlaken. Dit laken wordt strak op het speelveld bevestigd door nietjes. Omdat hier geen lijm aan te pas komt, kun je het dus altijd laten vervangen als er onverhoopt schade aan ontstaat aan het laken van jouw biljarttafel.
Met deze originele Heemskerk biljarttafel haal je dus een mooi tafelbiljart in huis, die compact genoeg is om thuis te gebruiken, maar die ook stevig genoeg om in openbare ruimtes een potje op te biljarten.

Materiaal: Houten omranding, Spaanplaat speelveld
Kleur: Bruin
Kleur laken: Groen
Gewicht: 235kg
Afmetingen: L. 175 x B. 95 x H.10 cm
Speelmaat: L. 160 x B. 80 cm

Gemonteerd, levertijd 2-4 weken:
De caramboletafel wordt gedeeltelijk gemonteerd in onze fabriek. De tafel wordt op uw locatie geïnstalleerd en speelklaar gemaakt. Wij nemen 1 dag van tevoren contact met u op om de levertijd door te geven.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren