0 items

Heemskerk Airhockey tafel Miniplay 3ft

Art. Nr.: HEE28095

0 review(s)

Levertijd 4-8 werkdagen

Prijs:

€ 79,99
Zet op verlanglijst
Heemskerk Airhockey tafel Miniplay 3ft
Een super leuk cadeautje om te geven, of te krijgen! Het Miniplay airhockeytafeltje tovert gegarandeerd en lach op het gezicht van ieder kind!

Ideaal voor kinderen
Wie weleens airhockey heeft gespeeld, weet hoe spannend het spelletje kan zijn. Het kleine formaat van de Miniplay maakt het ook voor kinderen mogelijk om airhockey te spelen. Omdat deze airhockeytafel zo compact is, kan je hem op iedere tafel neerzetten. Dat maakt de Miniplay ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer van de kinderen, of een speelkamer. Door regelmatig een potje airhockey te spelen beleven de kids niet alleen ontzettend veel plezier, maar wordt ook nog eens de hand-oog coördinatie gestimuleerd.

Fantastische airhockey beleving
De Miniplay is dan wel klein, maar heeft net als de grote varianten een krachtige motor die lucht door de gaatjes blaast en zo de puck over het speelveld laat zweven. Je airhockey beleving is daardoor gelijk aan het spelen in de speelhal. Verder bevat de airhockeytafel Miniplay scoretellers aan weerskanten, zodat eenvoudig de stand bijgehouden kan worden. Uiteraard worden er 2 kleine pucks (Ø 50 mm) en pushers (Ø 62 mm) meegeleverd die perfect bij de Miniplay passen.

Afmetingen:L. 101 x B. 51 x H. 20 cm
Speelmaat: L. 99 x B. 49cm
Verpakkingsmaat: L. 102 × B. 55 × H. 10 cm
Gewicht: 9 kg.
Materiaal: hout
Kleur: zwart
Accessoires:Inclusief 2 pushers en 2 pucks

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren