0 items

Gewo Nexxus XT Pro 48

Art. Nr.: TJEU22206

0 review(s)

Rubber type
:
Backside
Controle
:
 90
Tempo
:
 126
Effect
:
 123
Hardheid
:
Medium+

Prijs:

€ 49,90
Zet op verlanglijst
Langdurige testproeven in verschillende omstandigheden zijn de basis geweest voor dit nieuwe rubber, het resultaat is overweldigend!
Hierbij werd gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën (nexxTT, N.E.P., Maximum Power Play), getest door vele topspelers. Maximale energieoverdracht, hoogste mate aan spin, balrotatie, zeer gevoelvol.
Het powerrubber van de Nexxus-serie. Grote dynamiek en een vlakke vluchtcurve, gekoppeld aan een enorm katapulteffect, karakteriseren dit powerrubber. De FLEX-technologie zorgt voor maximale snelheid - de verfijnde DGC40 + 2.0 toplaag voor een consistente, betrouwbare verbinding bij het raken van de bal. Vooral bij de maximale dikte van de onderlaag (2,3 mm) ontvouwt deze krachtpatser al zijn kracht en energiepotentieel. Ondanks de snelheid en dynamiek van de 48 ° harde onderlaag, biedt de GEWO Nexxus XT Pro 48 een geweldig gevoel en een ongelooflijke zekerheid.
Ideaal rubber voor de moderne aanvallende speler met dynamische topspinslagen kort aan de tafel (snelheidsgericht) maar ook vanuit 2e positie.

Tempo: 126
Effect:123
Controle: 90
Hardheid: Medium+

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren