0 items

Gewo Flexxon

Art. Nr.: TJEU18511

0 review(s)

Rubber type
:
Backside
Controle
:
 88
Tempo
:
 117
Effect
:
 111
Hardheid
:
Medium+
Color Thickness Prijs Aantal
rood 1.9

Prijs:

€ 46,90
rood 2.1

Prijs:

€ 46,90
zwart 1.9

Prijs:

€ 46,90
zwart 2.1

Prijs:

€ 46,90
Zet op verlanglijst
Onze TOP-TECHNOLOGIE met vele voordelen.
Tempo geoptimaliseerd, hoog precisie High Tech rubber waarbij spin en dynamiek met de hoogst mogelijke energie vereend worden.
De nieuwe ster heet Gewo Flexxon. De Flexxon technologie is door Gewo steeds verder ontwikkeld. Het resultaat kan men laten zien. Flexxon heeft alles vast ingebouwd: Lijmeffect, hoge duurzaamheid, betere katapultwerking en verbeterde innerlijke spanning. Dankzij de nieuwe high dynamic onderlaag verkrijgt u een hogere spanningsgraad bij Flexxon.
Deze zorgt voor een perfecte balans tussen snelheid, elasticiteit en controle. Flexxon is het snelste Gewo rubber met de hoogste dynamiek en het beste katapulteffect. De ontwikkeling van de rubber is speciaal op topspelers afgestemd, die een hoog tempo bij goede controle zoeken. Ook de factor precisie stond bij het ontwikkelingsproces van dit High Tension rubber centraal. De nieuwe gripvolle toplaag geeft u het balgevoel, de bal heeft tijdens de slag een langer balcontact en is daardoor beter te sturen.
De spanning geladen toplaag speelt explosief en rotatie geladen. Ondanks de hogere vluchtbaan bij topspinballen speelt u zeer diep wat voor uw tegenstander moeilijk te controleren en te retourneren ballen oplevert. Ook heeft de rubber een enorme power, bij het passieve spel is het uiterst controleerbaar. Ook bij het spel boven tafel heeft u een geweldig balgevoel.
Dit nieuwe powerrubber is in het bijzonder geschikt voor intelligente tempovariaties en spin, deze zorgen zeker voor uw succes. Flexxon is een professioneel rubber, die de eigen speelsterkte duidelijk verhoogd. Spin geoptimaliseerd, hoge precisie high dynamic- rubber.

Tempo: 117
Effect: 111
Controle: 88
Hardheid: Medium+

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren