0 items

Gewo Flexxon FX

Art. Nr.: TJEU18512

0 review(s)

Rubber type
:
Backside
Controle
:
 94
Tempo
:
 110
Effect
:
 105
Hardheid
:
Soft+
Color Thickness Prijs Aantal
rood 1.9

Prijs:

€ 46,90
rood 2.1

Prijs:

€ 46,90
zwart 1.9

Prijs:

€ 46,90
zwart 2.1

Prijs:

€ 46,90
Zet op verlanglijst
Onze TOP-TECHNOLOGIE: veelzijdig + innovatief
Meer tempo , spin en sound, en zeer duurzaam.
De zachtere variant van de Gewo Flexxon is nog elastischer en biedt daarmee een adembenemende controle bij een hoge balafsprong. Een mijlpaal in de ontwikkeling van dit modernste rubber. De innovatieve microstructuur van het rubberoppervlak zorgt voor een geweldige feeling bij het baltrefpunt. Dankzij de nieuwe High Tech onderlaag verkrijgt de rubber een verhoogde spanningsgraad die voor een verbeterde energie transfer zorgt. Dit is de perfecte basis voor een uitstekende balans tussen snelheid, spin en controle.
De nieuwe speciale onderlaag verbeterd de balvoering in alle spelsituaties en corrigeert bij niet goed getroffen ballen. Dankzij de nieuwe soort gummi mix van het rubberoppervlak kunnen topspinballen met een hogere vluchtbaan gespeeld worden, die een drukvol en gelijktijdig controleerbaar spel mogelijk maakt.
De optimale sound van de Flexxon FX geeft de speler een directe terugmelding van de slag en zorgt daardoor voor meer zekerheid in het spel. Het resultaat minder onnodige fouten.
Door de verhoogde stroefheid van het rubberoppervlak zijn ook gevaarlijke services met veel spin mogelijk. Kort bij tafel maar ook in 2e positie speelt de rubber bijzonder goed, vooral bij het duel spin over spin geeft de Flexxon FX haar voordelen pas goed prijs. Zowel actief als passieve slagen speelt het probleemloos.
Flexxon FX is een professioneel rubber, voor spelers van alle klassen geschikt, die de speelsterkte duidelijk verhoogd. Spin optimaal, hoog precies High Tech rubber waarbij de sound, dynamiek en zekerheid met de hoogst mogelijke energie vereend zijn.

Tempo: 110
Effect: 105
Controle: 94
Hardheid: Soft+

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren