Gewo Aruna Carbon All+

Geen Review

Handle: Recht
Prijs:
Aanbiedingsprijs€96,90 EUR

Omschrijving

Een frame gemaakt voor de veelzijdige allround speler, die in elke situatie op zijn frame moet vertrouwen. De 5-laags all-round constructie heeft een vrij dunne constructie en wordt gestabiliseerd door twee koolstofvezels. Dit creëert een harmonieuze combinatie van controle en offensief potentieel, die gevoelig en precies speelt.

De Afrikaanse legende vertrouwt op GEWO! Waar Quadri Aruna speelt, zijn bezienswaardige rally's en spectaculaire rally's onvermijdelijk.

Met zijn atletische spel weet de meerdere African Cup-winnaar het publiek te boeien en staat hij bekend om zijn verpletterende forehand-topspins en zijn opwindende spel. Aruna speelde niet voor niets voor het eerst in 2018 in de top 20 van de wereldranglijst en behoort daarmee absoluut tot de topsterren van de scene. Daarom kan hij niets aan het toeval overlaten bij de keuze van zijn materiaal en vertrouwt hij daarom sinds de zomer van 2019 op de producten van GEWO. In nauwe samenwerking met onze bewezen frame experts en de atleet van wereldklasse Quadri Aruna, is een serie frames gecreëerd die is ontwikkeld volgens de hoogste normen en ontwikkeld voor liefhebbers van exclusief houtfineer. 100% Aruna!

Tempo: 86

Controle: 97

Buigsterkte: 92

Gewicht: ca. 90 gram