0 items

Friendship 729 Bloom Power

Art. Nr.: TJEU22481

0 review(s)

Rubber type
:
Backside
Controle
:
 88
Tempo
:
 98
Effect
:
 108
Hardheid
:
45°

Prijs:

€ 21,90
Zet op verlanglijst
De Friendship Bloom Power heeft net als de Bloom Spin een zeer kleverige toplaag, maar is de snellere versie.
De medium harde onderlaag (45 graden) heeft zelfs een vrij goed ingebouwd lijmeffect, zodat de Bloom Power in tempo en katapulteffect met vergelijkbare kleverigheid ook de Battle II overtreft. Hij blijft echter een rubber voor het spel dicht bij tafel met kortere armbewegingen.
Over het algemeen is het gevoel niet significant anders dan bij veel andere plakkerige rubbers van Friendship, maar met iets meer spin en snelheid. Voor spelers met een meer Europese speelstijl, is de Bloom Power echter vooral geschikt als backhand rubber voor een pittig counter- en blokspel met snelle topspinslagen Vanwege zijn iets bovengemiddelde gewicht moet dit rubber bij voorkeur worden gecombineerd met iets lichtere framesoorten.
Eerder waren andere merken toonaangevend in de zeer kleverige en zeer snelle offensieve rubbers. Naar onze mening is de Bloom Power niet alleen zo goed als de beste rubbers van andere merken uit China, maar heeft nog veel meer te bieden - een beetje meer snelheid en meer snelheidslijmeffect, maar vooral een betere kwaliteit en dus duurzamer.

Tempo: 98
Effect: 108
Controle: 88
Hardheid: 45º

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren