0 items

DVD Techn/Tact/Tricks II English

Art. Nr.: DON3500002

0 review(s)

Soort
:
DVC

Levertijd 4-8 werkdagen

Prijs:

€ 19,90
Zet op verlanglijst
DVD Techniek -Tactiek - Trucks II
Met tafeltennis legenden Jan-Ove Waldner en Jörgen Persson. Samengesteld door de Zweedse wereldklasse trainer Glenn Östh.
Trainen als de wereldkampioenen deel 2.
Dit leerwerk met tafeltennis legenden Jan-Ove Waldner en Jörgen Persson onder de regie van de Zweedse wereldklasse trainer Glenn Östh, techniek, tactiek, trucks deel 1 verscheen in 1992 en werd wereldwijd vele duizenden keren verkocht. Spelers en trainers waren van de inhoud hiervan zeer enthousiast! Nu gaan de veelvoudige Wereld- en Europees kampioen Jan-Ove Waldner en Jörgen Persson, als ook de toenmalige Zweedse en Duitse nationaal trainer Glenn Östh, nog een stap verder.
De drie wereldsterren vertellen en laten zien:
- Wat moet ik doen om een topspeler te worden.
- Zij laten zien hoe u een perfecte forehand en backhand topspin aanleert, de belangrijkste slag in het moderne tafeltennis.
- Adviezen van twee spelers, die meer dan 20 jaar behoren tot de absolute wereldtop. Zij demonstreren stap voor stap de weg van beginner tot wedstrijdspeler.
- Waldner, Persson en Östh geven perfecte instructies om uw eigen spel verder te kunnen ontwikkelen.
Zoals ook in deel 1 het geval was zijn ook nu weer actuele wedstrijdscènes ingebouwd, dit geeft ook veel interessante informatie over het spelmateriaal van de Wereldkampioenen.
Leverbaar in de Engelse taal.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren