0 items

Dr.Neubauer Matador Texa Carbon

Art. Nr.: STE200153

0 review(s)

Controle
:
 90
Tempo
:
 98
Buigsterkte
:
 88
Gewicht
:
 85
Frame Speelstijl
:
Offensieve

Prijs:

€ 69,00
Zet op verlanglijst
Dr.Neubauer MATADOR TEXA CARBON
Het stijvere en snellere alternatief
MATADOR TEXA CARBON is de snelste versie in onze succesvolle MATADOR-frameserie. Het is gemaakt van een laag Texalium aan de backhandzijde en een laag Carbon aan de forehandzijde.De buitenste lagen zijn onveranderd en zorgen voor een vrij stijf balcontactgevoel, maar met nog steeds goede controle.
MATADOR TEXA CARBON is een snellere versie van ons succesvolle MATADOR TEXA-frame met een meer "direct" balgevoel, waardoor een agressief offensief spel met gecombineerde rubbers mogelijk is. Zowel topspinslagen met veel spin als snelle topspin-slagen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd. De Carbon laag aan de forehandzijde zorgt voor maximaal vermogen en veel rotatie, terwijl het Texalium vezelmateriaal op de backhand wat meer controle geeft.
MATADOR TEXA CARBON is ook een geweldige match met offensieve korte noppen rubbers en wrijvingsloze Anti-Spin rubbers, omdat zowel een lage stuit als een hoog omkeereffect kan worden bereikt. Dit maakt het een zeer dynamisch aanvalswapen en bovendien een zeer effectief frame voor gebruik met speciale rubbers.

9-Lagen frame, dikte 6mm
Bladgrootte: 15,7 x 15,3 cm.

Tempo: 98
Controle: 90
Buigsterkte: 88
Gewicht: ca.85 gram

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren