0 items

Dr.Neubauer A-B-S 2 Evo

Art. Nr.: TJEU23497

0 review(s)

Rubber type
:
Anti spin
Controle
:
 94
Tempo
:
 50
Effect
:
 115
Hardheid
:
Dampening

Prijs:

€ 49,90
Zet op verlanglijst
Deze nieuwe versie wordt geleverd met een iets hardere rubberformule dan ons beroemde wrijvingsloze Anti-Spin rubber A-B-S 2. Dit verkort de balcontacttijd tijdens de balinslag en stelt A-B-S 2 EVO in staat om weer een beetje meer omkeereffect te produceren.Een andere doorslaggevende factor is dat de bal tijdens het blokken nog lager stuit, ook tegen snelle topspin-slagen met weinig spin. Dit veroorzaakt meer problemen voor je tegenstander.A-B-S 2 EVO is niet alleen zeer effectief bij het passief blokken, maar maakt het ook mogelijk om een actiever blokspel te produceren door je bat lichtjes naar voren te bewegen bij het balcontact. De bal zal sneller en met een veel backspin naar de andere kant van de tafel worden teruggespeeld, wat opnieuw voor meer verwarring zorgt.
Alle klassieke actieve slagen met wrijvingsarme anti-spinrubbers zoals agressief steken en liften kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd, waardoor de A-B-S 2 EVO een zeer ontwrichtend en veelzijdig wapen is.Alle actieve slagen, inclusief actief blokken tegen topspin, werken het beste met de dunnere onderlaag 1.8 en 2.1mm. De dikkere onderlagen 2.3 en 2.5mm zijn langzamer en bieden meer controle bij het passief blokken.Verkrijgbaar met dempende onderlaag met de volgende diktes: 1,8, 2,1, 2,3 en 2,5 mm
1.8mm (beste omkeereffect, lage snelheid)
2,1 mm (zeer goed omkeereffect, lage snelheid)
2,3 mm (goed omkeereffect, nog lagere snelheid, zeer goede controle)2,5 mm (nog steeds zeer goed omkeereffect, langzaamste versie, zeer goede controle)
Geleverd met plakfolie.

Tempo: 50
Stooreffect: 115
Controle: 94
Hardheid: Demping

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren