0 items

Donic Newgy Robo-Pong 3050XL

Art. Nr.: DON3600017

0 review(s)

Levertijd 4-8 werkdagen

Prijs:

€ 1.999,00
Zet op verlanglijst
DONIC- NEWGY Robo-Pong 3050 XL

Uw favoriete nieuwe trainingspartner
-Training wordt meer plezier -
De Robo-Pong 3050XL tafeltennisrobot is een professionele robot! Het revolutioneert de manier waarop je kunt trainen en oefenen! Het is ontwikkeld om de meest mens-lijkende speel- en trainingservaring voor u te creëren. De levensechte functies stellen je in staat elke tegenstander van de recreatieve, beginnende tafeltennisspeler perfect te simuleren tot de professionele, concurrerende tafeltennisatleet.
Met de gebruiksvriendelijke Newgy APP en Bluetooth®-technologie kun je gemakkelijk navigeren met één druk op de knop. U kunt beslissen om een basis- speelsessie te houden, een geavanceerde trainingssessie te volgen, uw eigen trainingssessie te ontwerpen of een aerobicswork-up voor het hele lichaam.
Robo-Pong 3050XL is echt de tafeltennis-tool voor iedereen - gemakkelijk genoeg voor een beginner maar toch uitdagend genoeg voor een professional!
Kenmerken en voordelen:
2 werpwielen met onafhankelijk geprogrammeerde motoren draaien naar voren en / of naar achteren om een echte scheiding van spin en snelheid te verkrijgen, terwijl een grote verscheidenheid, graad en combinatie van spins wordt geproduceerd - inclusief topspin, backspin, zijspin en zonder spin. Bereik meer spin zonder de snelheid te verhogen.
Gebruiksvriendelijke Newgy-app bestuurt alle robotfuncties via Bluetooth® (werkt op persoonlijk apparaat van de gebruiker, zoals een smartphone, tablet of laptop.) Deze robot kan functioneren via de Newgy APP via een Bluetooth®-verbinding voor iOS en Android of via een bekabeld USB-verbinding voor Windows Windows-gebruikers kunnen de Windows Newgy APP downloaden via www.newgy.com Boormodus
: kies uit een uitgebreide selectie van meer dan 100 voorgeprogrammeerde programma's, waaronder Inleidend, Beginner, Gemiddeld, Geavanceerd, Bonus en Oefening. , sla op en voer je eigen Custom programma uit. Sla je favoriete voorgeprogrammeerde programma's en aangepaste programma's op in je bibliotheek voor snelle en gemakkelijke toegang.
Controlemodus: kies Standaard voor basisopties voor balbesturing, zoals locatie op de tafel, soort spin ( top spin, back-spin, geen spin), type bal (afwisselend of normaal), hoeveelheid spin, zijwaartse spinrichting en zijwaartse spinhoeveelheid Of kies precisie voor een breder, preciezer bereik van balbesturingsopties zoals aantal ballen, wachttijd, boven- en ondermotoren / wielen snelheden en frequentie-instellingen, oscillatie, hoogte en rotatie.
-Indicator lampjes op de robotkop informeren u over de exacte draaiing van de uitgaande bal.
-Recycling Net-systeem om uw rendement vast te leggen en de ballen te recyclen voor non-stop actie.
-Geschikt voor alle standaard tafeltennistafels en is snel en eenvoudig in te stellen, neer te zetten, op te slaan en te vervoeren; geen montage of gereedschap vereist.
Technische specificaties: Robo-Pong 3050XL
Recycling Net: Ja
Oscillatorposities 100
Balsnelheid <10 - 200 km / h
Boren in de fabriek: 100+
PC Modus: PC en APP
Ballen per minuut: 1 - 170
Ballen, mm: 40+ (alleen plastic ballen)!
Gewicht (netto): 8 kg
APP besturingssysteemvereisten: Android 7.0, IOS 8.0, Laptop: windows 7.0
Shot selectie: Topspin, Backspin, Sidespin,
Counter, Push, Service, Spin variaties.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren