0 items

Donic Bluefire JP 03

Art. Nr.: TJEU19148

0 review(s)

Rubber type
:
Backside
Controle
:
 90
Tempo
:
 100
Effect
:
 111
Hardheid
:
42,5°
Color Thickness Prijs Aantal
rood 1.8

Prijs:

€ 48,90
rood 2.0

Prijs:

€ 48,90
rood max

Prijs:

€ 48,90
zwart 1.8

Prijs:

€ 48,90
zwart 2.0

Prijs:

€ 48,90
zwart max

Prijs:

€ 48,90
Zet op verlanglijst
Met de Japanse ontwikkelaars van de uiterst succesvolle rubberontwikkeling ,,Bluefire" zet DONIC dit succesverhaal van de Donic Formula (FD3 3e generatie) technologie door. Het resultaat de Bluefire JP 01 en de JP 03.

De nieuwe soort noppengummi in combinatie met de reeds bewezen blauwe, dynamische onderlaag, maar dit in een meer fijne poriën structuur, geven het rubber een uniek speelgevoel bij maximaal katapult effect en een extreem gebogen vluchtbaan van de bal. Het uiterst gripvol, compacte maar toch elastisch rubberoppervlak maakt het mogelijk, speciaal bij topspinslagen, enorm veel rotatie te produceren, en door de langere balcontacttijd bij het baltrefpunt heeft het fantastische controle eigenschappen.

De Bluefire JP is een zeer goed uitgebalanceerd rubber en zodoende een uitstekend alternatief voor bijna elk type spelsysteem.
De Bluefire JP 03 heeft een uiterst gripvol, compact en toch elastisch rubberoppervlak, gecombineerd met een zachte onderlaag. Hierdoor ontstaat een fantastisch speelgevoel bij een optimale controle.
Speciaal aan te bevelen voor offensieve en ook power-allround spelers die grote waarde hechten aan een uitstekende balterugmelding en ook bij passieve situaties de best mogelijke controle verwachten.

Tempo: 100
Effect: 111
Controle: 90
Hardheid: Soft+

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren