0 items

der-m B.A.D.Best Anti

Art. Nr.: STE200311

0 review(s)

Rubber type
:
Anti spin
Controle
:
 98
Tempo
:
 42
Effect
:
 100
Hardheid
:
Medium

* Verplichte velden

Prijs:

Normale prijs: € 48,90

Aanbiedingsprijs: € 32,95

BESPAAR: 33 % - € 15,95

Zet op verlanglijst
Riblets duiden een oppervlak geometrie, die een verlaging van wrijvingsweerstand grijpvlakken veroorzaken. Het oppervlak geometrie van riblets is bijvoorbeeld ook aanwezig op de vinnen van haaien. Dit fenomeen is verwerkt in het productieproces van de BAD Best Anti Defense. Het resultaat is uniek en geweldig tegelijk. De inkomende rotatie blijft vrijwel intact, terwijl de gevreesde hoekgevoeligheid bij laag rotatiespel van de tegenstander bijna volledig wordt geëlimineerd. De resulterende controlewaarden van de rubber is nagenoeg perfect. Bovendien, en dit is uniek, is het mogelijk een compromisloze aanval te spelen op elke vorm van spin en dode ballen.
B.A.D. Best Anti Defense is verkrijgbaar in rood en zwart met 0.7mm, 1.1mm of 1.5mm dempingonderlaag. De 1.5mm versie is de langzaamste.

Tempo: 42
Controle: 98
Stooreffect: 100
Hardheid: Medium

Werkwijze montage:
Het is aan te bevelen een kleeffolie te gebruiken voor het aanbrengen van de rubber op uw frame. Er mag geen lijm op de dempingonderlaag worden aangebracht! Regelmatig reinigen met der-materialspezialist PRO-ANTI-CLEAN om het gevoelige rubberoppevlak in perfecte conditie te houden. Bij de eerste trainingen de productieresten verwijderen met een zachte doek.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren