0 items

Bat Inizio Off/Cross Soft

Art. Nr.: TJEU23309

0 review(s)

Productnaam Prijs Aantal
Bat Inizio Off/Cross Soft 1,8 holrond

Prijs:

€ 42,50
Bat Inizio Off/Cross Soft 2,0 holrond

Prijs:

€ 42,50
Zet op verlanglijst
Compleet samengesteld bat (rubbers geplakt op het frame), ideaal bat voor de beginner. Alle basistechnieken zijn met dit bat te leren.
Frame: Andro Inizio Off( greep holrond)
Rubber: Forehand Friendship RITC Cross Soft 1,8 mm of 2,0mm (rood)
Rubber: Backhand Friendship RITC Cross Soft 1,8 mm of 2,0mm (zwart)

Frame:
De andro Inizio OFF maakt indruk met zijn ideale prijs-prestatieverhouding. De offensieve uitvoering van dit prijsgunstige model maakt een gecontroleerd aanvallend spel mogelijk. Alle basistechnieken zijn met dit bat te leren. Niet te snel en toch met voldoende power om je aan te passen aan het moderne en snelle tafeltennisspel.

Tempo: 89
Controle: 90
Buigsterkte: 91
Gewicht: ca.95 gram

Rubbers:
Friendship 729 Cross Soft 1,8 of 2,0mm
Dit rubber van Friendship combineert het bovenste rubber van de RITC Friendship 729 met de onderlaag die de Friendship 729 FX Super Soft ook gebruikt. De sponskleuren zijn echter anders en de spons is gemiddeld een beetje zachter.Over het algemeen lijken de speelkenmerken van de RITC Friendship Cross Soft en de Friendship 729 FX Super Soft erg op elkaar, en dit is wat we wilden. De laatste tijd zijn we niet erg tevreden over de Friendship 729 FX Super Soft, omdat de rubbers altijd een beetje harder en minder elastisch zijn dan ze zouden moeten zijn. Daarom hebben we nu dit rubber bedacht, een verbeterde versie van de Friendship 729 FX Super Soft, in samenwerking met Friendship.Qua spel is dit rubber een plakkerig, nogal zacht, allround rubber (de hardheidsgraad wordt door de fabrikant gespecificeerd als 42 graden. Het is licht, goede kwaliteit en zeer gecontroleerd. Al met al kan het ook heel goed worden gebruikt voor beginnende spelers, alle basistechnieken zijn hiermee goed te leren.

Tempo: 85
Effect: 95
Controle: 95
Hardheid: Soft

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren