Andro Wanokiwami Ren Off

Geen Review

Handle: Straight
Prijs:
Aanbiedingsprijs€199,95 EUR

Omschrijving

Wanokiwami - dit is een uniek project waarin de andro-frameontwikkelaars hand in hand werkten met Takeshi Wanaka, een timmerman uit Japan met een focus op de verwerking van fijne houtsoorten. Wanaka, groots in zijn vakgebied en bekroond met vele internationale onderscheidingen, brengt al zijn knowhow in bij het selecteren, verwerken en verlijmen van hoogwaardige houtsoorten. Het ontwikkelingsteam van andro heeft Takeshi Wanaka in veel opzichten bewust de vrije hand gegeven om invloeden uit andere toepassingsgebieden van fijne houtsoorten mogelijk te maken. Het andro-ontwikkelingsteam heeft de taak om deze invloeden en ideeën in de goede richting te sturen en er hoogwaardige frames van te maken. Gecontracteerde spelers, coaches en testspelers hebben dit unaniem bevestigd in tal van tests.

andro Wanokiwami REN - het eerste zevenlaags andro-frame gemaakt in Japan schittert met een uitstekende, bijna artistieke afwerking.

Matig tempo, dat perfect harmonieert met het prettige aanvalsgevoel en daarmee de beste voorwaarden biedt voor een variërend topspinspel.

Voor een zeven laags frame heeft de andro Wanokiwami REN een verrassend laag gewicht.

Materiaal: 100% hout

Tempo: 91

Controle: 103

Buigsterkte: 95

Gewicht: ca.84 gram