Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

Showroom en bezoekadres:
Sport Europe
Avignonlaan 23
5627 GA Eindhoven

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Aanbieding Gewo scheidsrechtertafel en telbord!

16 december 2018

Slechts 1 x gebruikt tijdens toernooi.Lees meer

Aanbieding Tibhar sporttassen!

16 december 2018

Profiteer nu van deze speciale aanbieding!
Op=OpLees meer

Neem een kijkje in de winkel van Sport Europe via Google Street View!

10 december 2018

Download de app van Google Street View en ga naar Sport Europe, u kunt nu een kijkje nemen in een gedeelte van de winkel van Sport Europe en ook in de test en trainingsaccommodatie.Lees meer

Super bats voor een super prijs!

22 november 2018

Samenstelling bat: Gewo Power Carbon holrond met Gewo Rubber Mega Flex Control 2,0mm van € 105,55 Nu voor € 69,20Lees meer