Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

Showroom en bezoekadres:
Sport Europe
Avignonlaan 23
5627 GA Eindhoven

 

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Interview met Thieu van Vroenhoven (kennisoverdracht)

16 oktober 2018

Thieu, je bent al zolang met het tafeltennis verbonden, hoe zie je de tegenwoordige tijd, resultaten, manier van aanpak/trainingen?

Er vallen mij verschillende dingen op, als eerste een sterk teruglopend ledenaantal en dit vooral bij de jeugd, een bond die zeker zijn best aan het doen is maar tot nu toe met onvoldoende resultaat. Op een enkele uitzondering na weinig internationaal succes. Het landelijk niveau is sterk achteruitgegaan bij senioren en jeugd. Geen of zeer weinig samenwerking op het technische vlak, geen of weinig technische kennis bij veel verenigingen, vaak zelfs geen trainer. Er zijn uiteraard verenigingen waar dit wel aanwezig is maar men sluit zich veel te veel op en er vindt geen of te weinig kennisoverdracht plaats.Lees meer

Open dag en tt-clinic Bettine Vriesekoop bij TTV Flash.

07 oktober 2018

Tafeltennisgrootheid Bettine Vriesekoop verzorgde ’s morgens een besloten clinic. ’s Middags ging de clinic verder en kon iedereen meekijken. Tot slot speelde Bettine nog een demonstratiewedstrijd tegen Marlotte Staps. Daarna kon iedereen proeven wat tafeltennis inhoudt. Buiten was er ook een programma met diverse sportmogelijkheden gecombineerd met muziek.
Een leuke, geslaagde en een door de TTV Flash goed georganiseerde open dag!Lees meer

Profiteer nu!

05 oktober 2018

Gehele nieuwe Donic collectie kleding nu verkrijgbaar met kortingen van 20-30% en meer.Lees meer

Super bat voor een super prijs!

27 september 2018

Voor wie een bat zoekt voor beginners maar ook competitiespelers is dit bat een prima keuze. Niet alleen de kwaliteit maar ook de prijs is zeer interessant.Lees meer