Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

Showroom en bezoekadres:
Sport Europe
Avignonlaan 23
5627 GA Eindhoven

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Kijk naar onze spectaculaire opruimingsaanbiedingen!

15 mei 2018

De nieuwe collecties komen eraan, ons magazijn moet leeg!
Nu kortingen van 20-30-40-50-60%Lees meer

Deelnemers trainingsstage Bettine Vriesekoop erg enthousiast en vol lof.

06 mei 2018

De deelnemers (uit Belgiƫ en Nederland) aan de trainingsstage die Bettine Vriesekoop vandaag zondag 6 mei heeft gegeven in Eindhoven waren vol lof over de training van Bettine. In de accommodatie van de TTV Flash werd deze training gehouden, op 7 tafels werd er getraind. TTV Flash hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van de zaal!Lees meer

Trainingsstage Bettine Vriesekoop op zondag 6 mei a.s.

16 april 2018

Op zondag 6 mei a.s. zal Bettine Vriesekoop samen met Thieu van Vroenhoven weer een trainingsstage organiseren.
Iedereen die zich wil verbeteren, ongeacht leeftijd en niveau kan deelnemen.
Bij het samenstellen van de trainingsgroep zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met speelsterkte.Lees meer

Te koop 2e hands Butterfly tafel!

16 maart 2018

Namens tafeltennisvereniging Tik Hard uit Wamel te koop aangeboden 1 groene Butterfly Europa wedstrijdtafels met een bladdikte van 25 mm en klipnetje. De tafel wordt verkocht omdat we nieuwe tafels gekocht hebben. De tafel is in goede staat met gebruikerssporen.Lees meer