Talen

Nieuws archief

Onderstaand vindt u een overzicht van alle nieuwsberichten die Sport Europe in het verleden heeft geplaatst.

  1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| .. 1213

Kennisoverdracht.

12-11-2018

Zoals eerder gemeld gaan wij een dag organiseren waarbij gelouterde trainers/spelers hun verhaal gaan vertellen over de wijze waarop zij hun successen hebben behaald. Alle belangrijke aspecten die een rol spelen bij het huidige tafeltennis zullen de revue passeren. Niet uit het boekje maar vanuit jarenlange ervaring zullen deze prominenten hun visie en kijk op de huidige tafeltennissport aan u gaan vertellen en overdragen. Vooral trainers, vrijwilligers die bij verenigingen werkzaam zijn op het technische vlak maar ook spelers zijn van harte welkom en zullen hier zeker profijt van hebben. Het was moeilijk om een dag te vinden waarop weinig of geen tafeltennisactiviteiten zijn maar we zijn uitgekomen op zondag 23 december a.s. Plaats: Sport Europe, Avignonlaan 23, 5627 GA Eindhoven.

Lees meer

2e Hands Donic Robot Robo Pong 2050 te koop!

11-11-2018

Privé gebruikt dus in prima conditie, geheel compleet in doos inclusief DVD etc. Verkoopprijs € 899,-- nu te koop voor € 449,--

Lees meer

2e Hands Tafeltennistafels Joola Olymp (blauw) te koop!

11-11-2018

In de trainingszaal van Sport Europe hebben wij 3 Joola tafels Olymp staan, kleur blauw. Deze tafels vernieuwen wij ieder jaar en zijn dus nu weer te koop. De tafels zijn in prima staat, nieuwprijs € 895,- Deze 1 jaar gebruikte tafels zijn nu te koop voor € 485,-- inclusief Joola net Permanent.

Lees meer

Interview met Thieu van Vroenhoven (kennisoverdracht)

16-10-2018

Thieu, je bent al zolang met het tafeltennis verbonden, hoe zie je de tegenwoordige tijd, resultaten, manier van aanpak/trainingen? Er vallen mij verschillende dingen op, als eerste een sterk teruglopend ledenaantal en dit vooral bij de jeugd, een bond die zeker zijn best aan het doen is maar tot nu toe met onvoldoende resultaat. Op een enkele uitzondering na weinig internationaal succes. Het landelijk niveau is sterk achteruitgegaan bij senioren en jeugd. Geen of zeer weinig samenwerking op het technische vlak, geen of weinig technische kennis bij veel verenigingen, vaak zelfs geen trainer. Er zijn uiteraard verenigingen waar dit wel aanwezig is maar men sluit zich veel te veel op en er vindt geen of te weinig kennisoverdracht plaats.

Lees meer

Open dag en tt-clinic Bettine Vriesekoop bij TTV Flash.

7-10-2018

Tafeltennisgrootheid Bettine Vriesekoop verzorgde ’s morgens een besloten clinic. ’s Middags ging de clinic verder en kon iedereen meekijken. Tot slot speelde Bettine nog een demonstratiewedstrijd tegen Marlotte Staps. Daarna kon iedereen proeven wat tafeltennis inhoudt. Buiten was er ook een programma met diverse sportmogelijkheden gecombineerd met muziek. Een leuke, geslaagde en een door de TTV Flash goed georganiseerde open dag!

Lees meer

Profiteer nu!

5-10-2018

Gehele nieuwe Donic collectie kleding nu verkrijgbaar met kortingen van 20-30% en meer.

Lees meer

Super bat voor een super prijs!

27-9-2018

Voor wie een bat zoekt voor beginners maar ook competitiespelers is dit bat een prima keuze. Niet alleen de kwaliteit maar ook de prijs is zeer interessant.

Lees meer

Nu inschrijven voor trainingsstage Bettine Vriesekoop op zondag 7 oktober a.s.

24-9-2018

Op zondag 7 oktober a.s. zal Bettine Vriesekoop samen met Thieu van Vroenhoven weer een trainingsstage organiseren. Iedereen die zich wil verbeteren, ongeacht leeftijd en niveau kan deelnemen. Bij het samenstellen van de trainingsgroep zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met speelsterkte.

Lees meer

Demonstratie/Clinic Bettine Vriesekoop bij TTV Hooghei Vlijmen.

22-9-2018

Ter gelegenheid van het in gebruik nemen van de vernieuwde tafeltennishal heeft Bettine Vriesekoop geassisteerd door Marlotte Staps een demonstratie en training gegeven aan de jeugd van TTV Hooghei.

Lees meer

19e Open Udense Tafeltennis kampioenschappen – 2018

11-9-2018

Op zondag 18 november 2018 organiseert TTV Smash’73 de “Open Udense” Voor iedereen, van starter tot pro! Net als voorgaande jaren is er naast het hoofd toernooi, een startersklasse, prominententoernooi en een toernooi met oud-internationals!

Lees meer