Talen

Nieuws archief

Onderstaand vindt u een overzicht van alle nieuwsberichten die Sport Europe in het verleden heeft geplaatst.

  1|2|3|4|5|6|7|8|9|10| .. 1011

Verslag 16 e Bit 35 + / Sport Europe toernooi zondag 10 september 2017.

11-9-2017

Op zondag 10 september hebben er 71 deelnemers van 24 verschillende tt clubs uit heel Nederland deelgenomen aan het 16 TV BIT.NL / Sport Europe 35 plus toernooi in Ede. Er kwamen groepjes uit Eindhoven, Made, Zwolle, Rotterdam, Purmerend ,Elst en Cuijk om dit jaarlijkse toernooi in het weekend voor de najaarscompetitie te spelen bij de lokale TTV BIT.NL Sponsor Tafeltenniswinkel Sport Europe uit Eindhoven stelde voor iedere poule winnaar weer een cadeaubon ter beschikking naast de vaste prijzen in natura.

Lees meer

18e Open Udense Tafeltennis kampioenschappen – 2017

11-9-2017

Op zondag 26 november 2017 organiseert TTV Smash’73/YOB de “Open Udense” Voor iedereen, van starter tot pro! Net als voorgaande jaren is er naast het reguliere toernooi, een startersklasse, prominententoernooi en een toernooi met oud-internationals!

Lees meer

Aanbieding plastic ballen Donic P40+

16-7-2017

Prima wedstrijd en trainingsballen voor een zeer speciale prijs. Deze aanbieding is geldig tot 1 augustus 2017

Lees meer

JAREN KRIJGEN GEEN VAT OP WIL TEN BRAS.

7-6-2017

Krant Bericht : ( GELDERLANDER ) Wil ten bras uit Rheden werd zondag in Schiedam met overmacht NEDRELANDS KAMPIOEN bij de veteranen Ten Bras verloor tijdens de drie partijen op het NK te schiedam . geen enkele game . Ik ben er blij mee . Ik besef dat de jaren gaan tellen, het kan weleens mijn laatste titel zijn De vierde !

Lees meer

Uitslagen 30e Internationale Tafeltennistoernooi Lloret de Mar 2017

29-5-2017

De 30e editie van dit sportieve en vooral gezellige toernooi aan de Costa Brava is weer gespeeld. De deelnemers waren louter positief en velen kwamen met de vraag of het volgend jaar weer gaat plaatsvinden. Bij deze laten wij weten dat wij volgend jaar in mei de 31e editie van dit Internationale Tafeltennistoernooi in Lloret de Mar wederom zullen organiseren. Hieronder de uitslagen van het afgelopen toernooi:

Lees meer

Aanbiedingen Tibhar Sporttassen

12-5-2017

Profiteer nu van deze spectaculaire aanbiedingen! Op=Op Bestel nu via onze webshop!

Lees meer

Aanbieding compleet bat voor beginner en competitiespeler!

12-5-2017

Profiteer nu van deze speciale aanbieding! Top-materiaal voor een Top-prijs! Te bestellen via onze webshop, rubriek complete bats - Sport Europe

Lees meer

Nog niet gezien? Nog niet mee gespeeld? De Kinson K-40+ plastic bal.

12-5-2017

Prima trainingsbal voor een aantrekkelijke prijs. De Kinson K-40+ is door ons veelvuldig getest en erg goed bevonden, een prima trainingsbal! Kleur: wit Aantal: 72 stuks in polybag

Lees meer

Trainingsstage Bettine Vriesekoop op zondag 21 mei a.s.

30-4-2017

Thema: met en tegen materiaal spelen. Het spelen met zogenoemd materiaal, lange noppen, half lange noppen, antitopspin, korte noppen dit al dan niet gecombineerd met een backside rubber is voor veel spelers om tegen te spelen vaak een probleem. Ook het spelen met materiaal is niet zo eenvoudig, wanneer men besluit om met materiaal te gaan spelen maakt men vaak progressie in resultaat, dit omdat veel tegenstanders geen of te weinig ervaring hebben om tegen materiaalspelers te spelen. Veel materiaalspelers blijven dan na enige tijd op hetzelfde niveau spelen, zij vergeten dat voor het spelen met materiaal men zich ook technisch moet verbeteren. Met lange noppen, half lange noppen en anttopspin spelen is een andere techniek nodig dan met een backside rubber spelen. Op deze trainingsstage zal Bettine met assistentie van Thieu van Vroenhoven al deze zaken aan de orde laten komen.

Lees meer

Zondag 23 april 13.00 Play-offs Scylla vs.Enjoy & Deploy halve finale eredivisie

20-4-2017

Beste leden en vrienden van Scylla, Zet het in je agenda, en zeg voor komend weekend alle andere afspraken af! Op zondag 23 april spelen de Heren van Scylla om 1 uur hun eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs van de eredivisie tafeltennis.

Lees meer