Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

Showroom en bezoekadres:
Sport Europe
Avignonlaan 23
5627 GA Eindhoven

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Aanbiedingen Tibhar Sporttassen

12 mei 2017

Profiteer nu van deze spectaculaire aanbiedingen! Op=Op Bestel nu via onze webshop!Lees meer

Aanbieding compleet bat voor beginner en competitiespeler!

12 mei 2017

Profiteer nu van deze speciale aanbieding! Top-materiaal voor een Top-prijs! Te bestellen via onze webshop, rubriek complete bats - Sport EuropeLees meer

Nog niet gezien? Nog niet mee gespeeld? De Kinson K-40+ plastic bal.

12 mei 2017

Prima trainingsbal voor een aantrekkelijke prijs.
De Kinson K-40+ is door ons veelvuldig getest en erg goed bevonden, een prima trainingsbal!
Kleur: wit
Aantal: 72 stuks in polybagLees meer

Trainingsstage Bettine Vriesekoop op zondag 21 mei a.s.

30 april 2017

Thema: met en tegen materiaal spelen. Het spelen met zogenoemd materiaal, lange noppen, half lange noppen, antitopspin, korte noppen dit al dan niet gecombineerd met een backside rubber is voor veel spelers om tegen te spelen vaak een probleem. Ook het spelen met materiaal is niet zo eenvoudig, wanneer men besluit om met materiaal te gaan spelen maakt men vaak progressie in resultaat, dit omdat veel tegenstanders geen of te weinig ervaring hebben om tegen materiaalspelers te spelen. Veel materiaalspelers blijven dan na enige tijd op hetzelfde niveau spelen, zij vergeten dat voor het spelen met materiaal men zich ook technisch moet verbeteren. Met lange noppen, half lange noppen en anttopspin spelen is een andere techniek nodig dan met een backside rubber spelen. Op deze trainingsstage zal Bettine met assistentie van Thieu van Vroenhoven al deze zaken aan de orde laten komen.Lees meer