Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

Showroom en bezoekadres:
Sport Europe
Avignonlaan 23
5627 GA Eindhoven

Vrijdag 30-11 zal het bezoekadres en klantenservice door omstandigheden gesloten zijn.  Onze excuses voor het ongemak. Bestellingen zullen wel normaal verzonden worden.

 

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Super bats voor een super prijs!

22 november 2018

Samenstelling bat: Gewo Power Carbon holrond met Gewo Rubber Mega Flex Control 2,0mm van € 105,55 Nu voor € 69,20Lees meer

Kennisoverdracht.

12 november 2018

Zoals eerder gemeld gaan wij een dag organiseren waarbij gelouterde trainers/spelers hun verhaal gaan vertellen over de wijze waarop zij hun successen hebben behaald. Alle belangrijke aspecten die een rol spelen bij het huidige tafeltennis zullen de revue passeren. Niet uit het boekje maar vanuit jarenlange ervaring zullen deze prominenten hun visie en kijk op de huidige tafeltennissport aan u gaan vertellen en overdragen. Vooral trainers, vrijwilligers die bij verenigingen werkzaam zijn op het technische vlak maar ook spelers zijn van harte welkom en zullen hier zeker profijt van hebben. Het was moeilijk om een dag te vinden waarop weinig of geen tafeltennisactiviteiten zijn maar we zijn uitgekomen op zondag 23 december a.s. Plaats: Sport Europe, Avignonlaan 23, 5627 GA Eindhoven.Lees meer

2e Hands Tafeltennistafels Joola Olymp (blauw) te koop!

11 november 2018

In de trainingszaal van Sport Europe hebben wij 3 Joola tafels Olymp staan, kleur blauw. Deze tafels vernieuwen wij ieder jaar en zijn dus nu weer te koop. De tafels zijn in prima staat, nieuwprijs € 895,-
Deze 1 jaar gebruikte tafels zijn nu te koop voor € 485,-- inclusief Joola net Permanent.Lees meer

Interview met Thieu van Vroenhoven (kennisoverdracht)

16 oktober 2018

Thieu, je bent al zolang met het tafeltennis verbonden, hoe zie je de tegenwoordige tijd, resultaten, manier van aanpak/trainingen?

Er vallen mij verschillende dingen op, als eerste een sterk teruglopend ledenaantal en dit vooral bij de jeugd, een bond die zeker zijn best aan het doen is maar tot nu toe met onvoldoende resultaat. Op een enkele uitzondering na weinig internationaal succes. Het landelijk niveau is sterk achteruitgegaan bij senioren en jeugd. Geen of zeer weinig samenwerking op het technische vlak, geen of weinig technische kennis bij veel verenigingen, vaak zelfs geen trainer. Er zijn uiteraard verenigingen waar dit wel aanwezig is maar men sluit zich veel te veel op en er vindt geen of te weinig kennisoverdracht plaats.Lees meer