Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

Showroom en bezoekadres:
Sport Europe
Avignonlaan 23
5627 GA Eindhoven

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Uitnodiging: Unicum Duo Team toernooi 2017

28 november 2016

Lees meer

Profiteer nu van onze plastic ballen actie!

21 september 2016

Na vele testen en verschillende productiemethodes is het Andro gelukt een plastic wedstrijdbal te fabriceren die niet alleen aan alle gevraagde eisen voldoet maar ook heel dicht in de buurt komt van de wedstrijd celluloid bal. Ook de trainingsballen zijn van hoge kwaliteit en duurzaam.Lees meer

Complete bats voor beginnende spelers.

18 september 2016

Als men tafeltennis gaat spelen is het belangrijk om met een batje te beginnen waar alle basistechnieken mee te leren zijn. Het is enorm frustrerend als men op de training komt en het lukt allemaal niet, geen snelheid, geen grip, daardoor geen goede oefeningen. De meeste complete bats die worden aangeboden zijn geschikt voor recreatieve spelers maar niet voor spelers die zich in het wedstrijdtafeltennis willen bekwamen.Lees meer

17e Open Udense Tafeltenniskampioenschappen

17 september 2016

Na het succes van voorgaande jaren is het weer zover! Zondag 27 november organiseert tafeltennisvereniging Smash’73/YOB de “Open Udense”.

Locatie: Sporthal "De Wervel"

Datum: 27 november 2016

Schakelplein 9 Volkel

Inschrijfgeld jeugd: € 6,00
Inschrijfgeld senioren: € 8,00

Voor iedereen, van starter tot pro!Lees meer