Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

Showroom en bezoekadres:
Sport Europe
Avignonlaan 23
5627 GA Eindhoven

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur 

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Aanbieding plastic ballen Donic P40+

16 juli 2017

Prima wedstrijd en trainingsballen voor een zeer speciale prijs. Deze aanbieding is geldig tot 1 augustus 2017Lees meer

JAREN KRIJGEN GEEN VAT OP WIL TEN BRAS.

07 juni 2017

Krant Bericht : ( GELDERLANDER )
Wil ten bras uit Rheden werd zondag in Schiedam met overmacht NEDRELANDS KAMPIOEN bij de veteranen
Ten Bras verloor tijdens de drie partijen op het NK te schiedam . geen enkele game . Ik ben er blij mee . Ik besef dat de jaren gaan tellen, het kan weleens mijn laatste titel zijn De vierde !Lees meer

Uitslagen 30e Internationale Tafeltennistoernooi Lloret de Mar 2017

29 mei 2017

De 30e editie van dit sportieve en vooral gezellige toernooi aan de Costa Brava is weer gespeeld. De deelnemers waren louter positief en velen kwamen met de vraag of het volgend jaar weer gaat plaatsvinden. Bij deze laten wij weten dat wij volgend jaar in mei de 31e editie van dit Internationale Tafeltennistoernooi in Lloret de Mar wederom zullen organiseren.
Hieronder de uitslagen van het afgelopen toernooi:Lees meer

Aanbiedingen Tibhar Sporttassen

12 mei 2017

Profiteer nu van deze spectaculaire aanbiedingen! Op=Op Bestel nu via onze webshop!Lees meer