Talen

Sport Europe

 

Tafeltennis is een sport voor iedereen. Daarom richten wij ons op zowel de professionele tafeltennissporter, de liefhebber als de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennis materiaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar onze tafeltennis materialen optimaal getest kunnen worden. Hier wordt u bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaal experts bij uw zoektocht naar het meest geschikte tafeltennis materiaal.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij, ook na de verkoop, graag contact met u. Zo kunnen wij u, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennis materiaal en/of kleding maken wij graag een aanbieding op maat. Wij zijn ervan overtuigd voor de beste prijzen te kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht u hierover meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.

 

Klantenservice

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

De medewerkers van onze klantendienst staan u graag te woord.

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Bel naar: 088- 008 76 66 of stuur uw email naar: contact@sporteurope.nl. Op werkdagen streven wij ernaar u dezelfde dag nog een passende reactie toe te sturen.

 

Showroom en bezoekadres:
Sport Europe
Avignonlaan 23
5627 GA Eindhoven

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur

Buiten openingstijden werken wij uitsluitend op afspraak.

Olympische tt-tafels nu te koop bij Sport Europe

12 augustus 2016

De Japanse SAN-EI tt-tafels zijn van hoge kwaliteit, niet voor niets zijn deze tafels gekozen voor de Olympische spelen in RIO.Lees meer

Kerststage Barcelona via Tafeltennisschool Den Haag.

08 augustus 2016

Ons Kerststage aanbod is:
26 t/m 29 december 2016, 12 uur training, mogelijk Spaanse trainingspartners en ook een bezoek aan de Ramblas.
Kosten: € 260,--, inclusief hotelkosten, inclusief vluchten, inclusief lokaal transport. Exclusief lunch en diner.
Aanbetaling vereist na inschrijving.
Deadline inschrijving: 30 september 2016.Lees meer

Tafeltennis: de beste denksport ter wereld!

17 juli 2016

Met toestemming van Martin de Jongh van de Nieuwerkerkse Tafeltennis Club (NTTC)plaatsen wij graag dit interessante artikel. Waar tafeltennis al niet goed voor is, maar dat wisten we toch al? Voor jong en oud en op ieder niveau. Met deze gegevens in de hand moet er toch ledenwerving mogelijk zijn NTTB? Met dank aan Martin de Jongh.Lees meer

Uitslagen 29e Internationale tt-toernooi Lloret de Mar

19 juni 2016

Het was weer een fantastisch toernooi! Alle deelnemers en organisatie bedankt!
Ons 30-jarig jubileum toernooi zal volgend jaar plaatsvinden van maandag 22 tot en met vrijdag 26 mei 2017. Dit is in de week waar Hemelvaart in valt.
Hieronder de uitslagen van de 29e editie:Lees meer